Contact

Zo zijn wij te bereiken

Onze kinderboerderij ligt aan de Bosstraat in Valkenswaard, aan de rand van natuurgebied De Kleine Meer. Op een ruim, ook voor gehandicapten goed bereikbaar, perceel bevinden zich de weiden, stallen en het educatiegebouw van de kinderboerderij.

Vanuit de richting Leende:
Bij het eerste verkeerslicht binnen de bebouwde kom van Valkenswaard gaat u rechtsaf. Vervolgens neemt u de vierde straat links, direct na basisschool ‘De Smelen’; u rijdt dan in de Bosstraat. Na circa 300 meter vindt u de kinderboerderij aan de rechterkant.

Eindhoven:
Bij het eerste verkeerslicht binnen de bebouwde kom van Valkenswaard sla je linksaf. Je volgt deze weg de bocht door naar rechts en vervolgens neem je de eerste straat rechts; je rijdt dan in de Bosstraat. Na circa 300 meter vind je de kinderboerderij aan de rechterkant.

Vanuit de richting België en Bergeijk:
Je rijdt richting het centrum van Valkenswaard. Op de markt sla je bij de verkeerslichten rechtsaf richting Leende. Bij de tweede verkeerslichten sla je linksaf; je rijdt dan op de Smelen. Vervolgens neem je de vierde straat links, direct na basisschool ‘De Smelen’; je rijdt dan in de Bosstraat. Na circa 300 meter vind je de kinderboerderij aan de rechterkant.

Bezoekadres

Bosstraat 45
5553 CL Valkenswaard

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur.
Op woensdag extra open van 12:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag en zondag van 10.00 tot 13.00 uur.

Vanaf 19 mei zijn wij weer geopend voor bezoekers.

Contactgegevens

Beheerder
Joris van Kuijk
06-50924043
joris@dekleinemeer.nl

Educatiegebouw
040-2076153

Bank

Wil je Kinderboerderij De Kleine Meer steunen door middel van een donatie, dan kan dat op: IBAN NL10 RABO 0163335265 t.n.v. Stichting De Kleine Meer te Valkenswaard

Alvast onze hartelijke dank.

Social media

We plaatsen regelmatig nieuwtjes, foto’s en filmpjes. Wil je op de hoogte blijven, volg ons op Facebook en Instagram.